Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στο Hello

Στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού HELLO!  ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση με κοσμήματα με μαργαριτάρια απο το PearlsCenter στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη.Μιλούν για όσα τους ενώνουν ,το κοινό τους όραμα και προγραμματίζουν το μελλόν.

Η Κα. Βαμβακούση φοραει ένα μοντέρνο ζευγάρι σκουλαρίκια από τη καινούργια μας συλογή με σμαράγδια και λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό κ18 συνδιασμένα με λαμπερά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσων (SouthSea)

καθώς και ένα εντυπωσιακό Κολιέ από λευκόχρυσο 18Κ στολισμένο με αστραφτερά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και αξιοθαύμαστα Μπαρόκ Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (SouthSea) σε φυσικούς ασημί τόνους.

 

Ένα βασιλικό ζευγάρι Σκουλαρίκια με σαγηνευτικά μπριγιάν Διαμάντια συνδυασμένα τελεία με λουστράτα Μπαρόκ Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών, σε λευκόχρυσο 18Κ συνδιασμένο στη μια φωτογραφια με  ένα Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο 18Κ στολισμένο με εκτυφλωτικά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και λείο άψογο Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών. Σχεδιασμένο για κορυφαίο στυλ και εντυπωσιακές εμφανίσεις και στην άλλη φωτογραφία με ένα εντυπωσιακό Δαχτυλίδι με επιβλητικά μαύρα και λευκά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και υψηλής ποιότητας Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσων, πάνω σε 18Κ λευκόχρυση βάση.

 

Στη παρακάτω φωτογραφία τη βλέπουμε να φοράει ένα vintage διπλής σειράς Κολιέ με φυσικά Μαργαριτάρια αρμονικά συνδυασμένα με φωτεινά Σιτρίν και ονειρικούς Αμέθυστους που καταλήγουν σε κίτρινο χρυσό 18Κ κούμπωμα.

 

Ένα κολιέ με ασημένια μαργαριτάρια σε φυσικους τόνους συνδιασμένα με ατσάλινα μαύρα φτερά που έχουν πάνω τους ρουμπίνια και ενα δαχτυλίδι με ασημένια μαργαριτάρια σε φυσικούς τόνους , με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18κ

 

Share: